Kåre Emtoft genvalgt som formand

Det bliver fortsat direktøren for FOF København, der står i spidsen for Aftenskolernes Samråd København. På samrådets årsmøde 28. marts blev 55-årige Kåre Emtoft genvalgt for endnu en toårig periode.

»Jeg er naturligvis glad og stolt over genvalget. Det viser, at bestyrelsen og jeg har gjort det godt,« siger Kåre Emtoft.

Den genvalgte formand har været direktør i FOF København siden 1. Januar 2018. Inden da havde Emtoft gennem fire år stået i spidsen for Rytmisk Center. Af uddannelse er Kåre Emtoft cand.polit., og i begyndelsen af sin karriere arbejdede han først som risk manager i Nordea, inden vejen gik til en stilling som økonom i Forbrugerrådet Tænk.

Som formand for samrådet har Kåre Emtoft løftet tungt, når politikerne skal råbes op og forhandlingerne gennemføres.

»Gennem de sidste par år har Aftenskolernes Samråd København positioneret sig som en samarbejdspartner for Kultur- og Fritidsforvaltning, lige som vi har vist politikerne, at vi til at stole på politisk,« siger Kåre Emtoft.

Nyt medlem i bestyrelsen

På årsmødet valgte Torben Engberg, Rytmisk Center, at træde ud af bestyrelsen i samrådet. Det betød, at årsmødet skulle vælge to bestyrelsesmedlemmer for en periode af to år.

Valgt blev Signe Buch, skoleleder på Lille Skole for Voksne, og Jean Becker, Flamencoforeningen El Duende.

Jean Becker blev sidste år valgt til bestyrelsen som suppleant. Siden trådte den daværende skoleleder på SUKA, Vibeke Jessen, ud af bestyrelsen, hvorfor Jean Becker kom ind i bestyrelsen som fuldgyldigt medlem.

Udover Emtoft, Buch og Becker består bestyrelsen af Kirsten Kaas, Kofoed Skoles Oplysningsforbund, og Dennis Lund, AOF København.

»Vi står med en stærk bestyrelse, som jeg er sikker på kan skabe endnu bedre vilkår for voksenundervisningen i København,« siger Kåre Emtoft.

På førstkommende bestyrelsesmøde vil den nye bestyrelse i Aftenskolernes Samråd København konstituere sig.


Tilbage til nyhedsarkivet