Så er vi i luften

Aftenskolernes Samråd København har givet vores hjemmeside – samraadkbh.dk – et længe tiltrængt ansigtsløft.

»Hjemmesiden er nu et værktøj, hvor interesserede kan læse mere om Aftenskolernes Samråd København og vores visioner,« siger formand Kåre Emtoft.

Han fortsætter:

»Det er vigtigt, at vores medlemmer og andre interesserede løbende kan holde sig orienteret om vores arbejde. Med den nye hjemmeside tror og håber vi, at det bliver nemmere.«

Behov for et facelift

Samraadkbh.dk gik online i 2015 som en portal, hvor interesserede kunne søge efter københavnske aftenskoler. Siden har internettet og hjemmesider generelt gennemgået en stor udvikling.

»For at holde siden relevant, valgte vi at redesigne hjemmesiden, så den afspejler andre lignende sider,« forklarer udviklingskonsulent på Rytmisk Center og manden bag den opdaterede hjemmeside, Carsten Mørch-Bentzen.

Derfor fremstår den nuværende hjemmeside lettere i udtrykket, og det er blevet muligt orientere sig bredere om Samrådet.

Relanceringen er en del af samrådets pressearbejde frem mod kommunalvalget.

»Det er ingen hemmelighed, at folkeoplysningen fattes penge i disse år. Med hjemmesiden som en solid base, vores politiske arbejde og kommende pr-indsats håber bestyrelsen i samrådet, at vi kan sætte fokus på voksenundervisningen – både politisk og blandt andre interesserede,« siger Kåre Emtoft.

Opdatering af database

En del af hjemmesiden er fortsat dedikeret til en database med medlemmerne af Aftenskolernes Samråd.

Ønsker du at opdatere beskrivelsen af din aftenskole, eller er din aftenskole ikke nævnt i databasen, kan du sende en mail til info@samraadkbh.dk. Din mail skal indeholde følgende:

  • En kort beskrivelse af skolen
  • Jeres logo – gerne i høj opløsning
  • Kontaktoplysninger – herunder hjemmeside, telefonnummer, E-mail- og fysisk adresse

Til inspiration får du her et eksempel på en beskrivelse:

Rytmisk Center

Rytmisk Center er en kultur- og undervisningsinstitution, der tilbyder voksenundervisning inden for musik og bevægelse samt kulturelle aktiviteter for børn og unge. Der er noget for alle aldersgrupper og på alle niveauer.

Rytmisk Center byder på et kreativt og levende undervisningsmiljø – centralt placeret i København på henholdsvis Østerbro og Vesterbro samt på Pilegården i Brønshøj.


Tilbage til nyhedsarkivet