Sammen er vi stærkere. Og det er gratis

Alle de københavnske folkeoplysende aftenskoler er automatisk medlem af Aftenskolernes Samråd København. Det blev besluttet, da Aftenskolernes Samråd København afholdt årsmøde i foråret 2017.

»For at skabe så gode vilkår som overhovedet muligt for voksenundervisningen i Københavns Kommune er det vigtigt, at aftenskolerne står sammen,« siger formand Kåre Emtoft.

På årsmødet samtidig besluttet, at det fremadrettet er gratis at være medlem af Aftenskolernes Samråd København.

»Vi favner alle aftenskoler i kommunen – store og små. Fordi vi repræsenterer alle aftenskolerne, skal økonomi ikke være et problem for vores medlemmer,« siger Kåre Emtoft.

Samrådet kæmper for voksenundervisningen

Medlemmer af Aftenskolernes Samråd København får en række medlemsfordele.

»Først og fremmest repræsenterer samrådet alle aftenskoler i kommunens folkeoplysningsudvalg. Det betyder intet, om skolen har 50 elever eller 5.000 elever. Vi står på mål for alle aftenskoler, og vi bringer alle relevante sager frem til både politikere og kommunens embedsværk,« siger Kåre Emtoft.

Han fremhæver desuden samrådets fællesskab.

»Aftenskolerne Samråd er et fællesskab – et demokrati – hvor alle skoler bliver hørt. Både i forhold til udvikling af folkeoplysningsområdet og ikke mindst på vores årsmøder.«


Tilbage til nyhedsarkivet