Samrådet har brug for jeres historier

Kommunalvalget står for døren, og Aftenskolernes Samråd vil gerne være med til at præge de sidste uger af valgkampen.

Derfor har vi – stadig – brug for gode historier fra de københavnske aftenskoler.

»Aftenskolerne er vigtige for København. Vi skaber sammenhængskraft, og får borgerne til at engagere sig. Det bør beslutningstagerne dyrke,« siger formand for Aftenskolernes Samråd Kåre Emtoft.

Det er umuligt at sætte den gode historie på formel, men …

»Vi håber, at medlemmerne af Aftenskolernes Samråd har lyst til at byde ind med historier om og fra deres hverdag. Samtidig må det gerne være positive historier om at gå på aftenskole,« siger Kåre Emtoft.

For en ting er regneark og statistikker, noget andet er historier om virkelige mennesker. Hvor de første kan vise fordelene i kroner og ører, kan de virkelige mennesker fortælle de personlige historier. Ved at fortælle personlige historier kan aftenskolerne vise både politikere, forvaltning og andre interesserede, at voksenundervisningen er en vigtig del af folkeoplysningen.

Derfor:

»Lad os fortælle København om kursisternes gode oplevelser. Gør vi dette, kan vi sammen sikre de bedst mulige vilkår for de københavnske aftenskoler.«

Mener du, at din skole har en god historie, kan du kontakte Aftenskolernes Samråd på info@samraadkbh.dk. Herefter vil du blive kontaktet af journalist Søren Frandsen, der kan hjælpe med at få din historie ud til pressen.


Tilbage til nyhedsarkivet